Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Bot

jakub2812pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam program SeaCrusher 2.89 i chce go ustawić aby bił boty Calico i Morgan gdy już ustawie on owszem bije ale tylko 2 strzały i zostawia je...

Moje pytanie jak ustawić aby bił do końca te boty??

Dzieki z góry

Opublikowano

Witam.

Mam program SeaCrusher 2.89 i chce go ustawić aby bił boty Calico i Morgan gdy już ustawie on owszem bije ale tylko 2 strzały i zostawia je...

Moje pytanie jak ustawić aby bił do końca te boty??

Dzieki z góry

zostawia i leci gdzieś czy stoi ? Może masz ustawione jeszcze na błyskotki czy coś . Sprawdz ...

Opublikowano

zostawia i leci gdzieś czy stoi ? Może masz ustawione jeszcze na błyskotki czy coś . Sprawdz ...

Zostawia, albo stoi ma wyłaczone błyskotki ustawiony tylko na 2 boty i tyle...

Opublikowano

sprawdz czy nie chce dokupic kul bo ma za mala ilosc, sa jakiekolwiek komunikaty? dalbys wklejke z programu

A wieć zmieniłem program na SeaBot v1.44 crack i ustawiłem (link niżej) teraz podpływa do bota namierza go i stoi nie strzela nie ucieka stoi i czeka...

Dodam że kulki ma a w komunikatach wyskakuje tylko ze uderza nas bot.

772_bot.jpg

Opublikowano

kiedy grasz widzisz ze gra co chwila stoi i to jest twoja odpowiedz na bocie lagi cie nie omijaja po prostu poczekaj az naprawia lagi

Ale to nie trwa parę sekund tylko długo właściwie ani razu mi jeszcze nie uderzył..

Opublikowano

Jest jeszcze jedna zakładka "atak options" i tam musisz zaznaczyc jakie boty ma bić i z czego :) potem dajesz save setting i po sprawie .Tylko teraz są takie lagi że lubi bota wywalac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...